OMBOLDs AsfaltLiga - de udsattes svar på Superligaen

Med AsfaltLigaen, støttet af Trygfonden, har OMBOLD taget et nyt skridt til at udvikle og etablere en egentlig fodboldliga for hjemløse og andre socialt udsatte. AsfaltLigaen er de udsattes svar på Superligaen og har til formål at udbrede gadefodbold for udsatte mennesker til endnu flere byer med udsatte boligområder, væresteder og sociale institutioner.
AsfaltLigaen skal motivere spillerne til kontinuerlig aktivitet mellem OMBOLDs stævner og give inspiration til at arbejde med gode livsstilsvaner i en udfordret hverdag. I første omgang består ligaen af hold fra tre større byområder, men på sigt er målet at udbrede ligaen til hele landet, hvor hold i nærområderne møder hinanden i en egentlig turneringsstruktur, som man kender det fra gængs divisionsfodbold. Planen er, at ligaen med tiden skal forankres i kommuner landet over.

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan dit hold eller din by kommer med i AsfaltLigaen, så kontakt projektleder Thomas Hye-Knudsen (Tlf. 608 604 68 mail: thomas@ombold.dk ) eller Lene Knudtzen (Tlf. 61287229 mail: lene@ombold.dk). 

Liga Hovedstaden

AsfaltLiga Hovedstaden kører pt. med 8 hold fra København-området. Kampene i forårsæsonen starter d. 5 april og foregår hver onsdag på FREM (Enghavevej 82D – tæt på Carlsberg St) kl. 13 til 14.30. Se turneringsplanen her.
For at høre mere om AsfaltLiga Hovedstaden, kontakt
Lene Knudtzen. Mob: 6128 7229, mail: lene@ombold.dk

Liga Østjylland

Med fast spillested i Randers, er AsfaltLiga Østjylland den anden af de to ligaer. Ligaen tiltrækker hold fra både Aarhus og Randers – og spilles hver mandag kl. 12 til 15. Se turneringsplanen her.
For at høre mere om AsfaltLiga Østjylland, kontakt Samforeningens
Trine Ormhøj. Mob: 2945 0847, mail: trine.ormhoej@randers.dk

Liga Næstved

Tirsdag d. 6 december starter AsfaltLigaen op i Næstved. Der spilles kampe hver tirsdag fra kl. 15 til 17 i Kobberbakkeskolen på Manøvej 17 i Næstved. Alle kan tilmelde sig – uanset niveau! Ring bare til Lene på 61287229 eller skriv en mail til lene@ombold.dk for at høre mere om mulighederne.