OMBOLDs AsfaltLiga - de udsattes svar på Superligaen

Med AsfaltLigaen, støttet af Trygfonden, har OMBOLD taget et nyt skridt til at udvikle og etablere en egentlig fodboldliga for hjemløse og andre socialt udsatte. AsfaltLigaen er de udsattes svar på Superligaen og har til formål at udbrede gadefodbold for udsatte mennesker til endnu flere byer med udsatte boligområder, væresteder og sociale institutioner.
AsfaltLigaen skal motivere spillerne til kontinuerlig aktivitet mellem OMBOLDs stævner og give inspiration til at arbejde med gode livsstilsvaner i en udfordret hverdag. I første omgang består ligaen af hold fra tre større byområder, men på sigt er målet at udbrede ligaen til hele landet, hvor hold i nærområderne møder hinanden i en egentlig turneringsstruktur, som man kender det fra gængs divisionsfodbold. Planen er, at ligaen med tiden skal forankres i kommuner landet over.

Er du interesseret i at finde ud af, hvordan dit hold eller din by kommer med i AsfaltLigaen, så kontakt projektleder Thomas Hye-Knudsen (Tlf. 608 604 68 mail: thomas@ombold.dk ) eller Lene Knudtzen (Tlf. 61287229 mail: lene@ombold.dk). 

Liga Hovedstaden

AsfaltLiga Hovedstaden kører pt. med 12 hold fra København-området. Kampene i efterårssæsonen starter d. 23 august og foregår hver onsdag på FREM (Julius Andersens vej 7) kl. 13 til 14.30. Se turneringsplanen her.
For at høre mere om AsfaltLiga Hovedstaden, kontakt
Lene Knudtzen. Mob: 6128 7229, mail: lene@ombold.dk

Liga Østjylland

AsfaltLigaen i Østjylland starter op i efteråret 2017 – med hovesæde i Aarhus.
For at høre mere om AsfaltLiga Østjylland, kontakt OMBOLDs Lene Knudtzen, lene@ombold.dk

Liga Næstved

De indledende øvelser til AsfaltLiga Næstved er igang. Der spilles kampe hver tirsdag fra kl. 15 til 17 i Næstved. Alle kan tilmelde sig – uanset niveau! Ring bare til Lene på 61287229 eller skriv en mail til lene@ombold.dk for at høre mere om mulighederne.