CV - OMBOLDs ansatte

Læs om OMBOLDs ansatte herunder – eller se billeder og kontaktoplysninger her.

MARTIN SVEND PEDERSEN, CAND. SCIENT.SOC

Ansat i OMBOLD siden 2009 som fundraising- og kommunikationsmedarbejder.
Siden 2013 ansat som sekretariatsleder med ansvar for den daglige drift med reference til OMBOLDs bestyrelse.

LENE KNUDTZEN, CAND.PÆD.PSYK

Ansat i OMBOLD siden januar 2009. Fra 2012 ansat som projektleder på OMBOLD Lokalt, nu Aktivitetschef for OMBOLDs samlede aktiviteter – herunder AsfaltLigaen. Er ligeledes tovholder på et EU-projekt i samarbejde med 12 europæiske lande omhandlende udvikling og opsamling af europæiske erfaringer med gadefodbold for hjemløse og socialt udsatte.

THOMAS HYE-KNUDSEN, JOURNALIST, SOCIAL ENTREPRENØR, MSE

Grundlægger og arbejdende bestyrelsesformand i OMBOLD 2003-2007. Tidligere redaktør af hjemløseavisen Hus Forbi og projektudvikler inden for udsatte-området. Projektleder i metodeudviklingsprojekt MATCHBOLD 2009-11 og fra 2013 tilbage i OMBOLD – pt. Som projektleder for OMBOLDs AsfaltLiga.

AXEL NORDQVIST DE BAAN, CAND.SOC

Ansat i OMBOLD siden 2019, har tidligere arbejdet med kommunikation, dokumentation og analyse i AskovFonden. Primært ansvar for dokumentation og evaluering af OMBOLDs aktiviteter – men også inde over en række andre ting, herunder kommunikation og stævneafholdelse.

RIKKE SPARVING, CAND.PÆD.SOC

Fra 2006 ansat som idrætspædagog på socialpsykiatrisk bosted. Siden 2009 ansat i OMBOLD som idrætskonsulent med ansvar for træner- og holdlederuddannelse, sportslig ansvarlig for stævner og mesterskaber samt træner for hjemløselandshold for både mænd og kvinder.

TIM MØLLER-BUUS, FITNESS-INSTRUKTØR OG COACH

Tidligere spiller i OMBOLD – siden 2014 deltidsansat i OMBOLD som træner dels for Hjemløselandsholdet og dels under OMBOLDs ungeindsats i København. Herudover ansvarlig for OMBOLDs uddannelse af dommere.

KRISTIAN VINCENTS, STUD.CAND.MAG I FORANDRING OG LÆRING

Deltidsansat i OMBOLD siden 2015 som træner i København og opsøgende medarbejder for OMBOLDs ungeindsats.

JENS TAGE NIELSEN, CAND.MERC.

Mangeårig klaverbokser i Shubidua. Fra 2000 administrator i De Hjemløses Hus og Husforbi. Medstifter af OMBOLD i 2003 og siden tilknyttet forskellige adhoc-projekter – pt. som økonomi-mand.