Esbjergs torv dannede en perfekt ramme om dette års Åbne Jyske Mesterskaber i OMBOLD: Trods brosten der gav fodboldbenene kamp til stregen, var der liv og mange tilskuer blandt de omkringliggende cafeers gæster. 20 hold havde taget turen til det vestjyske – og adskillige OMBOLD Esbjerg-spillere stod klar som værter. Blandt holdene var flere nye: Det lokale Recovery Bulls-hold ’Nanoq’ var på OMBOLD-banen for første gang, og de skilte sig allerede i opstarten sig ud med meget god energi og godt humør – og kunne derfor også forlade mesterskabet som stolte vindere af Go’ Stil-pokalen. Den vigtigste af alle pokaler! Vi håber at se dem til flere OMBOLD-stævner.

Derudover var Møltrup tilbage på OMBOLD-banen efter adskillige års pause. Med Panda i spidsen viste holdet ualmindeligt godt humør, og trods flere nederlag end sejre på banen, var de ikke til at slå ud. Kirkens Korshær i Vejle var også relativt nye på banen og klarede dagen i flot stil trods ømme ben.

Generelt var stævnet præget af mange lige kampe, og adskillige puljer måtte fintælles før de kunne afgøres. I B-puljen var der kamp om finalerne: To yderst spændende semifinaler afgjorde, at Sundholm United og St. Dannesbo kunne møde hinanden i finalen. Selvom det var tydeligt, at St. Dannesbos ugentlige træning giver bedre og bedre placeringer, var det de røde Sundholm-helte, der kunne løfte pokalen i guld.

 

 

 

 

 

 

 

I A-puljen var der lokalopgør om 5/6 pladsen: De to hvi’e hold fra Grønnegade kæmpede om både ære og håneret – en kamp som ’Junta’-holdet tabte. Sandholm vandt bronzepokalen over ASS-drengene fra Aarhus, og i finalen skulle Pink Devils 1 (ikke overraskende) møde Skansegården (en smule mere overraskende, i hvert fald for dem selv). Det blev en flot og velspillet kamp, hvor Pink Devils i dén grad måtte kæmpe for deres sag, før de endte med at kunne bryste sig at titlen som Jyske Mestre i OMBOLD 2018. Stort tillykke!

 

 

 

 

 

 

 

Fra OMBOLD skal der lyde en stor tak til alle spillere, trænere – men det aller største tak til alle de frivillige  fra Kraftcenter Esbjerg, der sørgede for at stævnet kørte, spillerne fik mad og kaffe, banen blev sat og op taget ned, og målene talt.

 

 

 

 

 

 

 

Vi håber, at I alle får en god sommerferie – inden vi ses igen i Svendborg d. 22 august.

Se flere billeder – og holdfotos – på facebook her