Tim Møller-Buus - Landstræner

Tims fodboldkarriere startede i ORI i Frederikssund. Her brugte han størstedelen af sin barndom på Grønsværen. Da han blev ældre blev fodboldstøvlerne brugt i BGA i Glostrup, hvor han spillede i 2. Division. Tim startede selv sin OMBOLD-karriere som spiller på Hjemløselandsholdet i 2009 – noget, der var med til at få ham så meget på rette vej, at han i 2013 startede som træner og siden har været fast landstræner for Hjemløselandsholdet. Han har deltaget i 6 Homeless World Cups, og er derfor en af de mere erfarne trænere. Udover OMBOLD træner, har Tim også været træner i FC Damsø – i en kort overgang som ass. træner for Rikkes hold (Ikke noget, Rikke var helt vild med: ”Er du sindssyg det var hårdt, vi skulle jo løbe hele tiden!”, siger hun med et grin om den periode).

Tim glæder sig til VM, og har store forventninger til holdet. ”Jeg tror, de kan klare sig godt. Men det, jeg håber allermest er, at de nyder det og tager oplevelsen ind. Der står Danmark på ryggen af dem – det er stort!”

Hvem er din yndlingsspiller? 

”Xavi Hernández. Du behøver ikke at have en træner på sidelinjen, hvis du har ham på banen. Han er så taktisk dygtig og teknisk en af verdens bedste fodboldspillere” 

Hvem synes du skulle have været landsholdstræner efter Morten Olsen? 

“Jeg håber lidt på at Kasper Hjulmand bliver landstræner på et tidspunkt, det kunne være fedt”

Tim er landstræner for Hjemløselandsholdet og har været det siden 2013. Udover landsholdet er Tim træner ved OMBOLDs åbne træninger i København.