Hjælp os med at sparke liv i drømmen!

OMBOLD giver hvert år en gruppe socialt udsatte og talentfulde mennesker en mulighed for at skrive et nyt kapitel i et ellers omtumlet liv. Et liv, hvor hjemløshed, kriminalitet og misbrug har været de mest trofaste følgesvende. Men også et rustent kærlighedsliv til fodbold, som de har fået bragt til live i OMBOLDs fodboldfællesskab. Og som nu har givet dem mulighed for at blive en del af Hjemløselandsholdet.

Vores arbejde med Hjemløselandsholdet frem til det årlige Homeless World Cup strækker sig over en periode på et halvt år. I den indledende fase udtages spillerne, og der skal forhandles med de kommuner (jobcentre, socialforvaltninger o.a.), som spillerne er tilknyttet. Efterfølgende mødes spillerne fra hele landet til 3-4 træningssamlinger over 2-3 dage. Kulminationen på arbejdet gælder deltagelsen ved det årlige Verdensmesterskab (Homeless World Cup), hvor vi skal finansiere rejse, ophold og forplejning – ofte også vaccinationer og pas. Sidst men ikke mindst skal vi ud over det sportslige også sikre spillerne den nødvendige socialpædagogiske støtte undervejs, hvilket kræver fagligt kompetente personaleressourcer ud over de to trænere.

Derfor har vi brug for hjælp!

Onsdag d. 23. maj afholder OMBOLD SponsorCup for virksomheder og organisationer på Rådhuspladsen i København: For et sponsorat på 10.000 kr kan man tilmelde sig til en festlig dag, hvor alle sponsorer spiller gadefodbold mod og med Hjemløselandsholdet og hinanden. Pengene går ubeskåret til at sikre mulighederne for at hjemløse og socialt kan repræsenteres med Hjemløselandsholdets deltagelse i Homeless World Cup 2018.

IMG_4430

VIL I VÆRE SPONSOR?

SponsorCuppen foregår onsdag d. 23 maj på Rådhuspladsen i København kl. 15-20. Der er plads til 20 hold (1 hold er Hjemløselandsholdet) – og hvert hold spiller omkring 5 kampe á 8 minutter. Der spilles på asfalt – og man er 4 på banen ad gangen. Et sponsorat koster 10.000 kr – og for det får I (udover deltagelse i OMBOLDs SponsorCup) både bandereklamer og én på opleveren. Vi lover jer  sjov dag med masser af fodbold, og vi lover, at I både får sved på panden, noget at skrive om i CSR-rapporten – og så lover vi jer, at jeres støtte er med til at opfylde drømme!

Tilmelding og yderligere information – kontakt
Tea Sylvest, Tlf. 2614 8454 mail: Tea@ombold.dk
Thomas Hye-Knudsen, Tlf. 60860468 mail: Thomas@ombold.dk

AM_1709030199

SPONSORER 2017

Deltagere ved OMBOLDs SponsorCup 2017: 3B, Boligkontoret Danmark, KAB, AAB Bolig, DIF/Get2 sport, FSB, Carlsberg Byen, Kofoeds Skole, Lasso X, LO Danmark, Dansk Erhverv, Det Radikale Venstre, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, FTF, Dansk Socialrådgiverforening, HK Kommunal, Socialpædagogerne, Falck Danmark, GAME og Hus forbi

Herudover støtter:

  • Hummel
  • Christian Stæhr Fotografi

Billeder fra OMBOLDs fundraisingturnering 2017