SPARK LIV I DRØMMEN!

For fjerde år i træk afholdte OMBOLD fundraisingturnering for virksomheder og organisationer på Rådhuspladsen i København. Det foregik 17. maj 2017 og 22 hold kæmpede på én gang på banen og var med til at sikre mulighederne for at hjemløse og socialt kan repræsenteres med Hjemløselandsholdets deltagelse i Homeless World Cup 2017 i Oslo til september, hvor de sammen med hjemløselandshold fra 47 andre nationer vil vise, at en bold kan gøre verden til forskel.

Vil I også støtte? 

Vi afholder endnu en SponsorCup i Aarhus d. 28 september – og igen næste år og København. Uanset hvad, lover vi jer en sjov dag med masser af fodbold – og vi lover, at I både får sved på panden, noget at snakke om i frokostpausen og noget at skrive om i jeres CSR-rapport. Og så lover vi jer, at jeres støtte er med til at opfylde drømme!

Tilmelding og yderligere information – kontakt
Tea Sylvest, Tlf. 2614 8454 mail: Tea@ombold.dk
Thomas Hye-Knudsen, Tlf. 60860468 mail: Thomas@ombold.dk

Hjemløselandholdets sponsorer? 

Deltagere ved Fundraisingsturneringen 2017

3B, Boligkontoret Danmark, KAB, AAB Bolig, DIF/Get2 sport, FSB, Carlsberg Byen, Kofoeds Skole, Lasso X, LO Danmark, Dansk Erhverv, Det Radikale Venstre, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, FTF, Dansk Socialrådgiverforening, HK Kommunal, Socialpædagogerne, Falck Danmark, GAME og Hus forbi

Herudover støtter:

  • Hummel
  • Christian Stæhr Fotografi

OMBOLD giver hvert år en gruppe socialt udsatte og talentfulde mennesker en mulighed for at skrive et nyt kapitel i et ellers omtumlet liv. Et liv, hvor hjemløshed, kriminalitet og misbrug har været de mest trofaste følgesvende. Men også et rustent kærlighedsliv til fodbold, som de har fået bragt til live i OMBOLDs fodboldfællesskab. Og som nu har givet dem mulighed for at blive en del af Hjemløselandsholdet. Men dette kan kun lade sig gøre med massiv hjælp fra omverden – herunder Hjemløselandsholdets sponsorer, der med deltagelsen i  Fundraisingsturneringen alle støtter med 10.000 kr.

Hjemløselandsholdet 2017 kan du læse mere om her

Billeder fra OMBOLDs fundraisingturnering 2017