Spark liv i håbet!

OMBOLDs arbejde med Hjemløselandsholdet frem til det årlige VM strækker sig over en periode på 5-6 måneder. I den indledende fase udtages spillerne, og der skal forhandles med de kommuner (jobcentre, socialforvaltninger o.a.), som spillerne er tilknyttet. Efterfølgende mødes spillerne fra hele landet til 3-4 træningssamlinger over 2-3 dage, hvor vi lejer os ind på nogle af landets Idræts-centre. Kulminationen på arbejdet gælder deltagelsen ved det årlige Verdensmesterskab (Homeless World Cup), hvor vi skal finansiere rejse, ophold og forplejning – ofte også vaccinationer og pas. Sidst men ikke mindst skal vi ud over det sportslige også sikre spillerne den nødvendige socialpædagogiske støtte undervejs, hvilket kræver fagligt kompetente personaleressourcer ud over de to trænere.

OMBOLD har en ambition om, at Hjemløselandsholdet så vidt muligt skal være økonomisk selvbærende. Er du eller din virksomhed interesseret i at støtte Hjemløselandsholdet, har vi samlet et udvalg af støtte-muligheder, som vi har brug for din hjælp til:

PROBONO & INDKØBSAFTALER

Fordelagtige indkøbsaftaler med leverandører af udstyr, transport og catering.

Vores mobile baner og spillerne skal transporteres mellem landsdele ifm. træningslejre. Det samme skal spillerne. Gratis transport, brobizz og benzin er i høj kurs. Ved den årlige SponsorCup er der brug for strøm og telte. Desuden har vi altid brug for catering (vand, mad og kaffe) og gode tilbud på teambuiding-aktiviteter, fysioterapi – , massage.

Fordelagtige aftaler om leje af faciliteter ifm. træningslejre.

Overnatning, catering, sportsfaciliteter og mødelokale – samt nødvendig plads til opstilling af mobil bane (VM-mål: 16×22)

Tøjsponsorat - spille- og træningsdragter, sko og fritids- og paradetøj.

Hjemløselandsholdet spiller i landsholds-dragter – uanset om det er ved VM eller i opvisningskampe rundt i Danmark. I sponsoratet indgår desuden print på tøj og diverse udstyr: toppe, bolde og andet træningsudstyr.

KONTANT STØTTE

Bidrag via OMBOLDs SMS-indsamling.

Mens et sponsorat primært er møntet på virksomheder, er OMBOLDs årlige SMS-indsamling en mulighed for Hr. og Fru Danmark med en SMS med teksten ‘OMBOLD’ til 1919 mulighed for at bidrage med 50 kroner. Det gav i 2015 et bidrag til Landsholdet på 25.000 kr.

Deltagelse i Fundraising-turneringen

Hvert år arrangerer vi en fundraisingturnering på Rådhuspladsen i København, hvor Hjemløselandsholdet stiller op i kampe mod virksomheder og organisationer. Det koster 10.000 kr. pr. hold. I maj 2016 deltog 20 hold – og vi gentager succesen 2017. Indtil da er der mulighed for at støtte Hjemløselandsholdet og eksempelvis spille mod Hjemløselandsholdet i forbindelse med nogle af OMBOLDs stævner og mesterskaber. Kontakt os – og lad os få en snak om mulighederne.

HØR MERE

Er du interesseret i at støtte, så kontakt os:

Probono og indkøbsaftaler
Martin S. Pedersen, 6128 11 49 – martin@ombold.dk

Fundraisingturnering
Tea Sylvest, 2614 8454 – tea@ombold.dk

Mød Landsholdet ved stævner
Rikke Sparving, 2877 0683 – rikke@ombold.dk

Vil du læse om mulighederne for at støtte OMBOLDs generelle arbejde med idræt for udsatte?