For OMBOLD startede onsdag d. 25. april med en inciterende morgenbøn til vejrguderne frem for DMI og YR.  De Åbne Sjællandske mesterskaber kunne risikere at blive til badebold, frem for gade-bold. Men fuldstændig som det plejer at være til OMBOLDs stævner, var vejrguderne med os, og da fløjtet til kampstart lød på Slotstorvet i Vordingborg kl. 11.00 var der tørvejr. Og med undtagelse af enkelte byer blev vejret hen imod finalerne ligeså godt som humøret på fodboldbanen: Strålende!

20 hold var tilmeldt – og med et enkelt afbud blev det til i alt 75 kampe på de to opstillede baner med Gåsetårnet og slotsgraven (hvor adskillige bolde landede) i baggrunden. Holdene startede i 4 puljer, hvor de tre bedste i hver pulje spillede sig i A og resten i B.

I B-puljen kunne man finde det helt nye hold fra Faxe United, som til daglig træner med i Næstved hver fredag. Vi glæder os til forhåbentlig at se mere til dem. Derudover kunne man finde de efterhånden garvede OMBOLD-spillere fra OPUS FC – der (igen) gjorde sig bemærkede med deres flotte og fair spil både på og udenfor banen, og som derfor kunne løfte den eftertragtede Go’Stil-pokal over hovedet – sammen med deres velfortjente bronze-pokal. Stort tillykke til OPUS! Finalen i B-puljen var mellem Pink Devils 3 og Odense-spillerne fra St. Dannesbo, en finale som Pink Devils vandt.

I A-puljen fandt vi blandt andet FCA, der havde fået blod på OMBOLD-tanden til forårsstævnet, hvor de debuterede – og som spillede sig til en flot 9. plads. Herudover var de lokale helte fra Åndehullet (værested i Vordingborg) på banen med et hold – efter flere års OMBOLD-pause. Vi er glade for at have dem tilbage, og de fortjener en stor highfive for at de som helt nyt hold spillede sig til en 11. plads ud af 20 hold.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronze-kampen blev en gyser mellem Skansegården og Sandholm, og selvom de orange-farvede Skansegårds-spillere kæmpede bravt, blev det Sandholm og den velkendte trommelyd fra deres træner, der vandt. Finalen stod mellem Aarhus-drengene fra Grønnegade og Københavner-holdet Pink Devils 1: En utroligt velspillet kamp – med god fairplay og masser af lækre detaljer – måske lidt til ære for de mange publikummer 😉

Selvom ’De Hvie’ hang godt i, kunne Pink Devils 1 beholde deres titel fra sidste år som vindere af OMBOLDs Åbne Sjællandske Mesterskaber. Stort tillykke!

 

 

Stort tak til de frivillige, der hjalp hele dagen – fx de frivillige fra Sparekassen Sjælland, der stod i kaffetelt og sponsorerede vand, og de ukuelige dommere, der er fuldstændig afgørende for, at OMBOLDs stævner kører gnidningsfrit.


Placeringer

B-pulje

7. Faxe United

6. Kravlegården IF

5. De Høje Tindinger

4. Sundholm United

3. OPUS FC

2. St. Dannesbo

1. Pink Devils 3

A-pulje

12. Grønnegade Junta

11. Åndehullet

10. Næstved 2

9. FCA

8. SHH

7. Pink Devils 2

6. De Skøre Bolde

5. Næstved 1

4. Skansegården

3. FC Sandholm

2. Grønnegade

1. Pink Devils 1