HJÆLP UDSATTE IND I KAMPEN FOR ET LÆNGERE LIV

Vil din arbejdsplads være med til at give socialt udsatte mennesker et bedre – og længere – liv, så har I chancen for at give bolden op ved OMBOLD Gadefodbolds SponsorCup på Officerspladsen i Aarhus torsdag d. 28. september 2017.

OMBOLDs SponsorCup kickstarter tre vilde fodbold-dage på Officerspladsen/Ridebanen i Aarhus. Den 28. september gælder det SponsorCup mens det d. 29.- 30. september er Danmarksmesterskabet i gadefodbold, hvor der ventes deltagelse af op imod 30 hold fra hele landet, der spilles om. De godt 300 spillere, der deltager er en del af OMBOLDs landsdækkende fodboldfællesskab og kommer fra væresteder, herberger, misbrugs- og asylcentre, og de gør alle en aktiv indsats for at sparke noget livsglæde og selvtillid ind i en ellers trængt hverdag.

Som deltagere i OMBOLDs SponsorCup, vil I få mulighed for at spille fodbold og netværke med andre inviterede virksomheder og organisationer samt et par lokale OMBOLD hold fra Aarhus. Det koster 10.000 kroner pr. deltagende hold – og pengene går ubeskåret til at understøtte mulighederne for, at hjemløse og socialt udsatte i hele Danmark har fri adgang til et aktivt idrætsliv. Det har OMBOLD sikret siden 2003 gennem bl.a. åbne stævner og mesterskaber, lokale træninger og brobygning til foreningsidrætten. Med støtte fra TrygFonden er vi i gang med at etablere lokale AsfaltLigaer – bl.a. i Aarhus, hvor vi ligeledes har en lokal træning samt landets første idrætsforening stiftet for og af udsatte.

Vil I være med? 

Tilmelding og yderligere information – kontakt
Tea Sylvest, Tlf. 2614 8454 mail: Tea@ombold.dk
Thomas Hye-Knudsen, Tlf. 60860468 mail: Thomas@ombold.dk

Vi lover jer en sjov dag med masser af fodbold – og vi lover, at I både får sved på panden, noget at snakke om i frokostpausen og noget at skrive om i jeres CSR-rapport. Og så lover vi jer, at jeres støtte er med til at opfylde drømme!

Herudover får i bandereklamer på vores mobile gadefodboldbaner, publicity på hjemmeside og OMBOLDs sociale medier

Praktiske oplysninger

Tid & Sted: Ridebanen overfor Musikhuset i Aarhus torsdag d. 28 september kl. 15-19.30
Pris for deltagelse: 10.000 kr. pr. tilmeldte hold
Antal kampe: Hvert hold spiller omkring 5 kampe á 8 minutter
Antal spillere: 4 på banen ad gangen – men det er en god ide med både udskiftere og heppere.
Forplejning: Der er vand og sandwich til alle – og arrangementet er alkoholfrit

Billeder fra OMBOLDs tidligere SponsorCup

OMBOLD er en Nonprofit organisation, der siden 2003 har udviklet et fodboldkoncept, der specifikt er målrettet samfundsgrupper, der ikke naturligt opsøger almindelige idrætsforeninger. OMBOLD har vist, at det er muligt tiltrække socialt udsatte og motivere til engagement og deltagelse i fysisk aktivitet – båret af ønsket om et positivt socialt fællesskab. Det hele sker under mottoet: Fodbold, Fællesskab, Forandring, som du kan læse om her.

 

Andre sponsorer ved OMBOLDs tidligere SponsorCup tæller: 3B, Boligkontoret Danmark, KAB, AAB Bolig, DIF/Get2 sport, FSB, Carlsberg Byen, Kofoeds Skole, Lasso X, LO Danmark, Dansk Erhverv, Det Radikale Venstre, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, FTF, Dansk Socialrådgiverforening, HK Kommunal, Socialpædagogerne, Falck Danmark, GAME, Hus forbi & Hummel