OMBOLD arrangerer hvert år mesterskaber og stævner, der alle er åbne – uanset hvor i landet holdene har base. Danmarksmesterskab, Københavnermesterskab, Jysk Mesterskab, Sjællandsmesterskab, og Fyensmesterskab. Alle stævner arrangeres i samarbejde med kommuner og lokale institutioner.

Hvis I er interesseret i at stille et hold til et OMBOLDstævne, kan I tilmelde jer her eller I kan kontakte Lene for at høre mere på lene@ombold.dk eller telefon 6128 7229. I er også velkommen til at kontakte os og høre mere om mulighederne for at afholde et stævne eller deltagelse i andre arrangementet.

IMG_0959

STÆVNER I 2018

De første stævner i 2018 er nu klar. De er spredt over hele landet og er åbne for alle – uanset køn, alder og fodboldkompetencer. Der er hold på alle niveauer – og turneringsplanen er bygget op, så ingen ryger ud, men blot matches så de kommer til at spille mod hold på samme niveau. Almindelige stævner koster 500 kr pr. hold og DM koster 1.000 kr. pr. hold.
Få overblik over kalenderen for 2018 ved at klikke her

Se de fastlagte stævnedatoer her  – og tilmeld jer allerede nu.

DSC_0039

OMBOLD-REGLER

Stævnerne er noget specielt – det er ikke bare fodbold. Det er et fællesskab – og det er på tværs af målgrupper og fodboldniveau. Man spiller på asfalt og banen er fodholdsvis lille 16×22 meter – så alle kan være med – uanset om man er i god form eller ikke kan holde til at løbe så meget.