Gør drømme til virkelighed - bliv sponsor!

OMBOLDs indsatser, f.eks. Hjemløselandsholdet, åbne træninger, stævner og mesterskaber er støttet af lokale og landsdækkende virksomheder som typisk bidrager med varer eller tjenesteydelser som f.eks. træner- og dommerkurser, sportstøj, kaffe, mad, træningsophold og i nogle tilfælde bidrager med økonomisk støtte f.eks. ved at deltage i Hjemløselandsholdets Sponsor Cup, hvor deltagende hold fra organisationer og virksomheder hvert år giver 10.000 for at deltage.

Denne støtte gør en kæmpe forskel, dels for kvaliteten af fodboldaktiviteterne, og dels fordi støtten er med til at holde OMBOLDS udgifter nede på et minimum, hvilket betyder, at der kan laves endnu mere fodbold for pengene.

Er du eller din virksomhed eller organisation interesseret i at støtte OMBOLD kan du kontakte sekretariatsleder Martin S. Pedersen på tlf. 61 28 11 49 – eller læse mere om muligheden for at være sponsor for Hjemløselandsholdet her.

Alt efter omfanget af støtten – og hvad der støttes – kan OMBOLD til gengæld tilbyde eksponering på hjemmeside, tøj og på bandereklamer på vores mobile gadefodboldbaner, der kommer rundt i hele landet. Mulighederne er mange.

sponsor 6
sponsor 4
sponsor 3
sponsor 2