OMBOLDs AsfaltLiga - de udsattes svar på Superligaen

Med AsfaltLigaen, støttet af Trygfonden, har OMBOLD taget et nyt skridt til at udvikle og etablere en egentlig fodboldliga for hjemløse og andre socialt udsatte. AsfaltLigaen er de udsattes svar på Superligaen og har til formål at udbrede gadefodbold for udsatte mennesker til endnu flere byer med udsatte boligområder, væresteder og sociale institutioner.
AsfaltLigaen skal motivere spillerne til kontinuerlig aktivitet mellem OMBOLDs stævner og give inspiration til at arbejde med gode livsstilsvaner i en udfordret hverdag. I første omgang består ligaen af hold fra tre større byområder, men på sigt er målet at udbrede ligaen til hele landet, hvor hold i nærområderne møder hinanden i en egentlig turneringsstruktur, som man kender det fra gængs divisionsfodbold. Planen er, at ligaen med tiden skal forankres i kommuner landet over.

Er du interesseret i at vide mere om AsfaltLigaen, så kontakt idrætskonsulent Flemming Weien: flemming@ombold.dk / 22 18 82 98.

AsfaltLiga Hovedstaden

AsfaltLiga Hovedstaden kører pt. med 12 hold fra hovedstadsområdet. Kampene i vintersæsonen foregår hver onsdag i Hafnia-Hallen (Julius Andersens vej 6)  i Valby fra kl. 13.00 til 15.00.
For at høre mere om AsfaltLiga Hovedstaden, kontakt idrætskonsulent Flemming Weien: flemming@ombold.dk / 22 18 82 98.

Læs mere om AsfaltLiga Hovedstaden her

 

AsfaltLiga Østjylland

AsfaltLigaen i Østjylland er en åben turnering, hvor der i tre sæsoner spilles kampe året rundt – i en indendørs vintersæson og to udendørs – forår og efterår. Arbejdet med at rekruttere hold til ligaen er i fuld gang, og OMBOLD har indgået samarbejdsaftale med Center for Akut- og Opsøgende Indsatser i Aarhus Kommune til at varetage den lokale koordinering.
Opgaven varetages i lokalt af Anders Bjørn Blæsbjerg Gilsaa, der er medarbejder hos Malmøgade 10. Anders byder alle med tilknytning til udsatte-området i Østjylland og Aarhus velkommen!

AsfaltLigaen i Østjylland er igang – og spilles hver anden torsdag på Center 10 (Høgevej 25 i Aarhus)
Er du interesseret i at tilmelde et hold, så kontakt den lokale træner Anders Bjørn Blæsbjerg Gilsaa: anbg@aarhus.dk / tlf.: 42 23 18 16 eller idrætskonsulent i OMBOLD, Flemming Weien: flemming@ombold.dk / 22 18 82 98 

Læs mere om AsfaltLiga Østjylland her

 

 

AsfaltLiga Næstved

De indledende øvelser til AsfaltLiga Næstved er igang. Der spilles kampe hver tirsdag fra kl. 15 til 17 i Næstved. Alle kan tilmelde sig – uanset niveau! Kontakt idrætskonsulent Flemming Weien: flemming@ombold.dk / 22 18 82 98