AsfaltLiga Østjylland

Asfaltligaen i Østjylland er en åben turnering, hvor der spilles 3 sæsoner. Forår- og efterårssæsonen er udendørs og vintersæsonen er indendørs.

OMBOLD har indgået samarbejdsaftale med Århus Kommune, Center for Akut- og Opsøgende Indsatser om at forankre AsfaltLiga Østjylland i Århus. Det er i praksis Anders Gilsaa fra Malmøgade 10, der vil stå for afvikling af turneringen.

AsfaltLigaen er en  gadefodbold-turnering for dig, der godt kan lide at spille fodbold,  men som har svært ved at overskue at melde dig ind i en almindelig  fodboldklub.

I AsfaltLigaen kan alle være med, uanset hvor god man er til fodbold.

I AsfaltLigaen handler det om at være en del af et fællesskab, som giver  sammenhold, smil på læben og gode oplevelser.

Praktisk info:

Tid: torsdage kl.  12.30

Sted: Center 10, Høgevej 25, Århus.

Struktur: Der spilles turneringskampe hver 2. uge – i de modsatte uger er der fælles træning for alle hold. Turneringen afvikles så de hold der kommer på kampdage spiller mod hinanden og tildeles point efter resultater. Hvis der er turneringsdage man ikke kan komme så gør det ikke noget – men vi vil hjertens gerne se jer så meget som muligt.

Hold: Et hold består som udgangspunkt af minimum 4 spillere. Man behøver ikke stille med de  samme spillere hver gang. Kan man ikke stille med et helt hold, så kommer man alligevel og indgår i kampprogrammet og låner så spillere af de andre hold. Medarbejdere er også velkomne til at spille med.

Er du endnu ikke en del af et hold, så duk op alligevel – der er altid plads til en spiller mere.

Er du interesseret i at tilmelde dig selv eller et hold, så kontakt den lokale træner Anders Bjørn Blæsbjerg Gilsaa: anbg@aarhus.dk / tlf.: 42 23 18 16 eller idrætskonsulent i OMBOLD, Flemming Weien: flemming@ombold.dk / 22 18 82 98 

 

Du kan følge med og finde mere information på AsfaltLiga Østjyllands Facebookside her