Asfaltligaen i Østjylland er en åben turnering, hvor der spilles 3 sæsoner. Forår- og efterårssæsonen er udendørs og vintersæsonen er indendørs.

AsfaltLigaen er en gadefodbold-turnering for dig, der godt kan lide at spille fodbold, men som har svært ved at overskue at melde dig ind i en almindelig fodboldklub.

  • I AsfaltLigaen kan alle være med, uanset hvor god man er til fodbold.
  • I AsfaltLigaen handler det om at være en del af et fællesskab, som giver sammenhold, smil på læben og gode oplevelser.

OMBOLD har indgået samarbejdsaftale med Århus Kommune, Center for Akut- og Opsøgende Indsatser om at forankre AsfaltLiga Østjylland i Århus. Det er i praksis Anders Gilsaa fra Malmøgade 10, der står for afvikling af turneringen. Anders får hjælp af Mathilde Heegaard Jensen.

 

Praktisk info:

Tid: torsdage kl.  12.30

Sted: Forår og Efterår: Kulbroen. Vinter: Center 10, Høgevej 25, Århus.

Struktur: Turneringen afvikles så de hold der kommer på kampdage spiller mod hinanden og tildeles point efter resultater. Hvis der er turneringsdage man ikke kan komme så gør det ikke noget – men vi vil hjertens gerne se jer så meget som muligt.

Hold: Et hold består som udgangspunkt af minimum 4 spillere. Man behøver ikke stille med de samme spillere hver gang. Kan man ikke stille med et helt hold, så kommer man alligevel og indgår i kampprogrammet og låner så spillere af de andre hold. Medarbejdere er også velkomne til at spille med.

Er du endnu ikke en del af et hold, så duk op alligevel – der er altid plads til en spiller mere.

Er du interesseret i at tilmelde dig selv eller et hold, så kontakt den lokale træner Anders Bjørn Blæsbjerg Gilsaa: anbg@aarhus.dk / tlf.: 42 23 18 16 eller eller projektleder Camilla Aavang Poulsen, camilla@ombold.dk / 30 29 17 89

 

Du kan følge med og finde mere information på AsfaltLiga Østjyllands Facebookside her