OMBOLD søger dokumentations- og kommunikations-kollega, der kan kvalificere vores arbejde med at give flere udsatte mennesker mulighed for at blive en uundværlig og aktiv del af fællesskaber med gadefodbolden som omdrejningspunkt.

OMBOLDs indsatser foregår i krydsfeltet mellem socialt arbejde og idræt, og vi har en vision om at skabe positive livsforandringer hos den enkelte udsatte i kraft af det fællesskab, der opstår når man bliver en del af et hold.

OMBOLD har berøring med godt 1200 udsatte mennesker, som deltager i vores åbne træninger, regionale Asfaltligaer og landsdækkende stævner og mesterskaber. Vores spillere- en kvantitativ målbar gruppe af fodbold-glade voksne – (over 18 år), består af en uhomogen gruppe, der slås med misbrug, hjemløshed, psykisk sårbarhed og sociale udfordringer, og som vanskeligt lader sig kategorisere i det system og i de institutionelle rammer, der er en del af deres individuelle hverdag. De er udenfor – og udfordret. Vores opgave er at hjælpe med at de bliver inviteret indenfor i fællesskabet gennem idræt.

Vi drømmer om, at vores nye kollega er en akademisk, struktureret, metodisk stærk, humoristisk og kreativ ildsjæl, der kan levere valid dokumentation og evidens for, hvad der sker med vores spillere når de deltager og engagerer sig som udøvere og frivillige i OMBOLDs aktiviteter.

Hvis du drømmer om at være med til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker gennem vidensproduktion, formidling og faglighed –  uden at forfalde til medlidenhed eller tro på, at du kan frelse eller udrede deres gordiske livsknuder, så har vi måske stillingen til dig.

 

Faglige kvalifikationer

  • Du skal have styr på forskellige evaluerings-regimer og har ideer til nye måder og metoder til at skabe evidens for værdien af socialt arbejde, og kan producere en skitse til en projektansøgning.
  • Kan du formidle den viden du indsamler, til dine kollegaer, bevillingsgivere, medier og til hr. og fru Danmark, så der skabes bevidsthed om effekterne af vores arbejde, vil det være fantastisk.
  • Kan du tilmed skrive en pressemeddelelse, der kan skabe opmærksomhed om vores aktiviteter rundt omkring i landet, der både får vækket medier og lokalsamfund, så er det et stort plus.
  • Kan du give sekretariatslederen en hjælpende hånd med diverse administrativt arbejde f.eks. opdatering af hjemmeside, afrapportering til bevillingsgivere, udarbejde materiale til bestyrelsesmøder, grafisk arbejde og udarbejdelse af fondsansøgninger?
  • Er du frisk på at yde praktisk hjælp og være stand-in for dine kollegaer, når de fra tid til anden er udfordret?  Det være at varetage en træning, lave en turneringsplan, rydde op på lageret eller være tovholder på et PopUp-stævne eller en weekend-event. Så matcher din profil også dine kommende kollegaers – og du er tæt på at kunne opnå stjernestatus.

 

Personlige kompetencer

  • Du skal kunne trives på en projektbaseret arbejdsplads, hvor den økonomiske usikkerhed er et vilkår og dermed også en del af din og dine kollegaers ansættelsesvilkår. (1 år ad gangen).
  • Du skal være fleksibel og mobil da vi har indsatser i hele landet – morgen, middag og aften.
  • Du kan arbejde struktureret i et til tider kaotisk miljø og får opgaver afsluttet til tiden.
  • Du er vild med nye udfordringer og er ikke bange for at lave fejl – eller bede om hjælp.
  • Du er et rummeligt menneske- både overfor din kolleger, politikere, lokale medarbejdere på væresteder, herberger og i forhold til de udsatte mennesker, du vil møde i vores aktiviteter.

Kan du se dig selv på en lille arbejdsplads med en stor berøringsflade, hvor alle har mange bolde i luften – og at du fra tid til anden må gribe andre end dine egne, så har du kun én ting at gøre:
Skriv en ansøgning om dine kvalifikationer og dine realistiske håb om, hvad du vil kunne tilføre OMBOLD.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en et-årig ansættelse på 37 timer om ugen med forventning om yderligere ansættelse afhængig af bevilgende myndigheder og fonde. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer. Arbejdsstedet er hos OMBOLD, der har kontorer på Kofoeds Skole Holmbladsgade 120, 2300 Kbh. S.

Om processen

Stillingen skal besættes hurtigst muligt. Send din ansøgning senest den 15. marts 2019. Ansøgning vedlagt CV og eksamensbevis sendes pr. e-mail til Martin@ombold.dk. Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til sekretariatsleder Martin Svend Pedersen på 61281149.

Du kan blive klogere på OMBOLD via www.ombold.dk