I lørdags afholdte OMBOLD det traditionsrige julestævne – dette år i Hafniahallen i Valby. Selvom vejret pt. byder på lave temperaturer og koldt og vådt vejr udenfor, blev de 70 spillere i Hafniahallen hurtigt varmet op.

 

Julestævnet er det sidste i OMBOLD-sæsonen og sætter punktum for et år, hvor 1200 spillere har deltaget i OMBOLDs gadefodboldsaktiviteter i hele landet. Og netop julestævnet har en helt særlig betydning og stemning, da spillerne blandes på kryds og tværs af de normale hold, hvilket betyder, at man kommer til at spille på hold med andre, som man har spillet imod gennem sæsonen – og som man kan møde som modstandere til næste OMBOLD-sæson. Det giver mulighed for at lære nye mennesker at kende og det er  i bund og grund det OMBOLD handler om – Fodbold og Fælleskab.

12 hold – med jule-klingene navne – dystede på banerne, og traditionen tro spillede holdene sig i A- og B-spil og derefter til placeringskampe. I B-puljen kunne man finde hold som FC Snemand og Havregrynskuglerne. Finalen stod dog mellem Pebernødderne (der trods skader kæmpede ufortrødent videre) og Bismarkklumperne. Sidstnævnte endte med guldet – hvilket kom som lidt som en overraskelse for nogen, eftersom holdet bestod af 4 målmænd 😉 Stort tillykke!

A-puljen bød på et brag af en finale mellem Team Ris A La Mande og Marcipangrisene. Men de ellers søde Marcipangrise kunne ikke følge med, så holdet med fløde endte med at kunne bryste sig af titlen som vindere af OMBOLDs julestævne 2018!

Julestævnet var som nævnt årets sidste træning. Følg med på facebook for at se træningstider i hovedstaden over jul/nytår – og pas godt på jer selv indtil forårsstævnet i 2019!

 

Fra hele OMBOLD-holdet skal der lyde en stor tak til alle trænere/holdledere, der har det vigtige (og til tider hårde job) at holde styr og snor i alle samtidig med at være Go’Stil ambassadører på og udenfor banen og et lige så stort tak til alle frivillige. Uden de frivillige dommere, de frivillige fysser og ikke mindst resten af de mange frivillige, der tålmodigt tæller mål, laver kaffe, serverer sandwich, stiller baner op, tager baner ned – og hjælper med alt derimellem. I er guld værd.

Men ikke mindst skal der lyde en tak til alle spillere: Uden jer var der ingen OMBOLD-ånd!