Hjælp os med at sparke liv i drømmen!

OMBOLD giver hvert år en gruppe socialt udsatte og talentfulde mennesker en mulighed for at skrive et nyt kapitel i et ellers omtumlet liv. Et liv, hvor hjemløshed, kriminalitet og misbrug har været de mest trofaste følgesvende. Men også et rustent kærlighedsliv til fodbold, som de har fået bragt til live i OMBOLDs fodboldfællesskab. Og som nu har givet dem mulighed for at blive en del af Hjemløselandsholdet.

Vores arbejde med Hjemløselandsholdet frem til det årlige Homeless World Cup strækker sig over en periode på et halvt år. I den indledende fase udtages spillerne, og der skal forhandles med de kommuner (jobcentre, socialforvaltninger o.a.), som spillerne er tilknyttet. Efterfølgende mødes spillerne fra hele landet til 3-4 træningssamlinger over 2-3 dage. Kulminationen på arbejdet gælder deltagelsen ved det årlige Verdensmesterskab (Homeless World Cup), hvor vi skal finansiere rejse, ophold og forplejning – ofte også vaccinationer og pas. Sidst men ikke mindst skal vi ud over det sportslige også sikre spillerne den nødvendige socialpædagogiske støtte undervejs, hvilket kræver fagligt kompetente personaleressourcer ud over de to trænere.

Derfor har vi haft brug for hjælp. 

Hvert år afholder OMBOLD SponsorCup for virksomheder, politiske partier og organisationer på Rådhuspladsen i København: Holdene bidrager med et sponsorat på 10.000 kr – og er med til en festlig dag, hvor alle sponsorer spiller gadefodbold mod og med Hjemløselandsholdet og hinanden. Pengene går ubeskåret til at sikre mulighederne for at hjemløse og socialt udsatte kan repræsenteres med Hjemløselandsholdets deltagelse i Homeless World Cup.

IMG_4430

VIL I VÆRE SPONSOR?

SponsorCuppen foregik i 2019 onsdag d. 15. maj på Rådhuspladsen i København.

Hvis du er interesseret i at tale om andre sponsormuligheder eller i at høre om dette års sponsorcup er du velkommen til at kontakte Andreas Iversen på Andreas@ombold.dk eller Tlf. 20 90 14 31

AM_1709030199

SPONSORER 2018

Deltagere ved OMBOLDs SponsorCup 2019: Kromann Reumert, DBU, DIF, DGI, GAME, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Alternativet, det Konservative Folkeparti, Radikale, Enhedslisten, SF, FH Fagbevægelsens Hovedorganisation, 3F, AAB, KAB, BL, Tv3Sport, Boligkontoret Danmark, DAB, Socialpædagogerne, Dansk Socialrådgiverforening, SAND, HK Komunal, Domea, Politiken, First Hotel Kong Frederik, Lasso X, Carlsberg Byen, LB Forsikring.

Herudover støtter:

  • Hummel
  • Christian Stæhr Fotografi
  • Københavns Professions Højskole
  • Kofoeds Skole

Billeder fra OMBOLDs fundraisingturnering 2017