OMBOLDs julestævne blev afholdt lørdag d 29 november hos Multihuset i Brøndby – der er trofaste spillere til alle OMBOLDs stævner.

Kampene blev skudt i gang af Brøndbys borgmester Ib Terp kl. 11. Traditionen tro blev holdene blandet, så på denne dag spillede erfarne, hurtige fodbolddrenge side om side med de mindre fodboldstærke, der til tider kan komme til at bytte rundt på eget og modstanderens mål. Men i Multihallen i Brøndby var der heldigvis højt til loftet, og der var masser af smil, grin og kampgejst på tværs af hold, historier og normale ambitionsniveauer.

Ca. 70 spillere fordelt på de 10 julehold spillede mod hinanden hele dagen. Det eneste stævne på året, hvor posen bliver rystet og vi blander holdene på kryds og tværs. I B-puljen endte ’Santas Keepers’ med at snuppe guldet fra ’FC Julekugler’ efter en meget spændende straffesparkskonkurrence, hvor publikums heppen kunne høres over det meste af Brøndby. Bronze-medaljerne blev snuppet af ’Bad Santas’, der også løb med den eftertragtede fairplay-medalje og blev belønnet med billetter til en Brøndby-kamp i Superligaen. I A-puljen måtte finalen også afgøres i straffe, hvor Rudolfs Rødder måtte se sig slået af Mandelgaverne, der viste flot sammenspil og teamspirit!

Frivillige og ansatte på Multihuset Brøndby sørgede for god stemning og mad, og alle hold havde medbragt småkager, så spillerne blev godt trakteret.  Efter kampene have multihuset arrangeret pakkeleg i bedste julestil, hvor de simpelthen havde fået sponsorer til at give gaver til alle ! Så må julen da være skudt i gang på bedste manér.

Fra OMBOLD skal der lyde et stort tak til Multihuset og til alle spillerne for en dejlig dag! God jul – og husk at passe godt på hinanden til vi ses igen i det nye år.