Der var fuld fart på Ombold-sæsonens første stævne, der blev afholdt på Fodboldfabrikken i Odense. 21 hold spillede med – og der var plads til både gamle kendinge og en hel del nye hold. Alle med fuld fart på smil, highfives og fodbold!

Kl 11 gik startfløjtet – og de 200 spillere, heppere og trænere, der var mødt op til OMBOLDs forårsstævne i Odense, var klar til fodbold. Og selvom manges fodboldben måske har ligget lidt i dvale over vintermånederne, tog det ikke mange sekunder før Fodboldfabrikken gav genlyd af hep og mål.

Der var både to helt nye hold med fra Næstved – og et hold fra Varmestuen Østersø i Odense, der aldrig havde prøvet kræfter med et OMBOLD-stævne før. Herudover var der også flere hold, der stadig er nye i OMBOLD-gamet (OPUS stillede med to hold, HKI STU med et) – og nogle gamle kendinge som St. Dannesbo og Solvang, som vi ikke har set i noget tid. Men alle lærte hurtigt takten: Mange mål, og mange skulderklap og krammere med både med- og modspillere. Det ene hold fra Næstved (Asfalt Næstved 2) lærte det endda så godt, at de efter stævnet kunne løfte den eftertragtede Go’ Stil-pokal over hovedet. Tillykke!!

Måske er de nye hold inspireret af de gode gamle OMBOLD-kendinge. I hvert fald var stort set alle kampe præget af Go’ stil – også selvom reglerne varierede fra OMBOLDs normale, fordi kampene blev spillet på Fodboldfabrikkens mindre baner. Selvom det gik rigtig fint, er vi mange, der glæder os til næste stævne, der kommer til at foregå på ‘rigtige’ OMBOLD-baner. 🙂

I B-spillet var OMBOLD Esbjerg godt repræsenteret, og deres 2’er hold fik en flot 4.plads. Bronze-pokalen kunne Skansegården løfte over hovedet – og finalen stod mellem Multihuset Brøndby og OMBOLD Esbjerg 1. På trods af flot (heppe OG fodbold) indsats af de gule fra Brøndby, var det Esbjerg, der trak det længste strå i finalen og kunne tage hjem som fortjente vindere af B-puljen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I A-spillet var der kamp om topplaceringerne, og allerede i semifinalerne blev der bidt negle af spænding hos tilskuerne. Semifinalen mellem Pink Devils og Sandholm 1 blev trukket ud i en nervepirrende straffesparkskonkurrence, der bare blev ved og ved. Men da publikum næsten ikke kunne holde til mere spænding, viste Pink Devils deres kølige fodboldben og hev sejren hjem! En stil, de fortsatte i finalen, hvor de slog Næstveds Asfaltliga-hold (nr. 1), som på trods af deres debutantrolle spillede sig til en flot 2. plads i A-puljen. Tillykke med sejren til Pink Devils! Bronzekampen var en hjertelig og flot spillet lokalopgør mellem FC Sandholm 1 og FC Sandholm 2!

Fra OMBOLD skal der lyde en stor tak til alle spillere, trænere, dommere og fysser (der passede på alle fodboldbenene, der liiige skulle igang igen efter vinterpause). Vi glæder os allerede til at se jer igen til Sjællandsmesterskabet i Roskilde d. 25 april!

Se alle billeder (inkl. holdbilleder) fra forårsstævnet på OMBOLDs facebook.