SPIL MED I OMBOLDS SPONSORCUP!

Sæt kryds i kalenderen fredag den 28. april og deltag i OMBOLDs SPONSORCUP – en festlig fodboldturnering med et godt formål!

Derfor skal I deltage!

Det er ikke bare sjovt og godt for fællesskabet på arbejdspladsen, når I deltager i OMBOLDs SponsorCup. I er samtidig med til at sikre, at vi har et hjemløselandshold for både mænd og kvinder, der kan repræsentere Danmark, og særligt danske hjemløse og socialt udsatte, ved verdensmesterskabet i fodbold for hjemløse. 

SponsorCuppen er for Sorøs lokale erhvervsdrivende, partiforeninger, organisationer mv. Der er altså lagt op til et brag af en fodboldturnering med mange spændende lokalopgør, der med garanti vil skabe jubel, store grin og et stærkt fællesskab på arbejdspladserne og blandt deltagerne. Og til sidst finder vi ud af, hvem der kan kalde sig for Sorøs officielle mestre i gadefodbold. 

Det officielle Sjællandsmesterskab i gadefodbold for mennesker i udsatte positioner løber af stablen fredag den 28. april og umiddelbart efter medalje overrækkelsen, sparker vi SponsorCuppen i gang. Vi vil opfordre jer alle til at komme fra kl. 15.15 så I kan se finalerne i de Sjællandske Mesterskaber samt medaljeoverrækkelsen. 

Mere præcist ruller bolden i SponsorCuppen fra kl. 16.15 til 19.00.

Vi garanterer

 1. en fantastisk medarbejderdag, der styrker jeres sociale og aktive fællesskab (inkl. Let forplejning).
 2. sjove “arvefjendeopgør” mod lokale organisationer/virksomheder.
 3. store fodboldoplevelser
 4. en skarp bandereklame med jeres logo, som vil være på OMBOLDs baner til turneringer over hele landet det næste år.

SponsorCup i Sorø fredag den 28. april 2023

 • SPILLESTED: Stadion Banen, Sorø
 • DATO: Fredag den 28. april  2023
 • TIDSPUNKT: Klokken 16.00 til 19.00
 • PRIS: 5.000 kr.

Alle kan være med!

Det bedste ved OMBOLDs fodboldkoncept er, at alle kan være med. Hvad enten du er fodboldhelt eller aldrig har spillet fodbold før, så giver OMBOLDs fodboldkoncept mulighed for at alle kan få en fantastisk fodboldoplevelse.

Værd at vide om OMBOLD-konceptet

 • En OMBOLD-kamp varer 7 minutter.
 • Banen måler 16 x 22 meter, og har bander hele vejen rundt.
 • OMBOLD-banerne er designet til at give unikke fodbold-oplevelser i det urbane miljø, hvor underlaget er asfalt eller fliser.

Hvor mange skal der være på et OMBOLD-HOLD?

Der er 4 spillere på banen ad gangen – en fast målmand og en fast spiller over midten.
Man er typisk mellem 5 og 8 spillere på et hold, og da der er løbende udskiftning, har alle på holdet mulighed for at få en unik og uforglemmelig fodboldoplevelse.

Hvad er OMBOLD?

OMBOLD er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner, fx hjemløse, psykisk sårbare og misbrugere. 

OMBOLDs aktiviteter danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed hos målgruppen.

Under mottoet ‘Fodbold, Fællesskab og Forandring’ har OMBOLD siden 2003 engageret mere end 15.000 voksne, som ikke naturligt opsøger eller er en del af almindelige idrætsforeninger

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere eller har spørgsmål om SponsorCup, så kontakt stævneansvarlig Anders Hald på: