OMBOLDS AMBASSADØRER

For en lille NGO som OMBOLD er vores korps af ambassadører helt afgørende for vores bestræbelser
på at udbrede og øge kendskabet til vores arbejde, projekter og formål. Her på siden kan du møde vores ambassadører.

”Uanset hvem du er, hvor du kommer fra og hvordan du har valgt at leve dit liv, så kan fodbold skabe en helt unik glæde og et sammenhold, som jeg aldrig har oplevet andre steder. Og jeg er meget stolt over at kalde mig ambassadør for OMBOLD og Hjemløselandsholdet ."

THERESA ESLUND

Ambassadør for OMBOLD

”Jeg har sagt ja til at blive ambassadør for OMBOLD og Hjemløselandsholdet, fordi jeg synes, det er en god sag og et fedt projekt. Fodbold har en helt unik evne til at binde folk sammen og skabe et positivt fællesskab på tværs af samfundslag, nationalitet og livssituation."

KASPER FISKER

Ambassadør for OMBOLD

"OMBOLDs arbejde med socialt udsatte og folk ramt af hjemløshed er beviset på, hvordan fodbold og fællesskab kan bruges til at gøre en positiv forskel for den enkelte."

MARTIN JØRGENSEN

Ambassadør for OMBOLD

"Fodbold kan og er noget helt specielt. Og jeg synes, at OMBOLDs projekt er fantastisk."

MICHAEL LAUDRUP

Ambassadør for OMBOLD

”Jeg er meget stolt over at være blevet spurgt, om jeg vil være ambassadør. OMBOLD er et fantastisk godt projekt, som er med til at skabe livsglæde for rigtig mange mennesker."

LARS SØNDERGAARD

Ambassadør for OMBOLD

”Fodbold og sport kan bruges til at gøre en positiv forskel for den enkelte spiller og ændre verden til det bedre.”

STIG TØFTING

Ambassadør for OMBOLD

”Jeg har været en del af fodboldverdenen det meste af mit liv, og ved, hvad fodbold kan gøre og betyde for mennesker. Det er et fællesskab, hvor man kan hygge sig og have det sjovt.”

KIM VILFORT

Ambassadør for OMBOLD

"Det fede ved OMBOLD er, at det er fodbold for alle – uanset hvor dygtig og talentfuld en spiller du er, hvilke diagnoser du eventuelt har, uanset hvilke skæverter dit liv har slået eller hvad du har med i bagagen. Det er fællesskabet omkring det at spille fodbold og være sammen, som er i centrum."

JASPER RITZ

Ambassadør for OMBOLD