Vil du være med i OMBOLD-verdenen?

Er du interesseret i at høre mere om OMBOLD? Eller har du lyst til at være frivillig ved en OMBOLD-træning eller et stævne? Ved stævnerne har vi brug for hjælp til alt fra op- og nedtagning af baner til måltælling, kaffebrygning, dommere og meget andet.

Herunder kan du skrive dig op som hhv. modtager af OMBOLDs nyhedsbreve og i frivilligdatabasen. Du er også velkommen til at kontakte OMBOLDs frivilligkoordinator, Thomas Hye-Knudsen, hvis du vil høre mere om mulighederne. Tlf: 60860468 eller thomas@ombold.dk. Hvis du skriver dig op som frivillig, sender vi dig en mail, når vi kommer i nærheden af dig – og så kan du tage stilling til, om du har tid og lyst til at være med!

* Påkrævet felt

Fx. årsrapporter, nyheder om nye projekter, Hjemløselandsholdet osv. (max hver anden måned).

Du vil blive skrevet op i OMBOLDs frivilligbank, og vi vil kontakte dig, når der er arrangementer i nærheden af dig. Så kan du tage stilling til, om du har tid og lyst til at hjælpe til.

For at tilmelde dig som frivillig, skal du acceptere OMBOLDs persondatapolitik. Hvis du har spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os på ombold@ombold.dk

frivillig1
friv5
frivllig 2