Vil du være med i OMBOLD-verdenen?

Har du lyst til at gøre en forskel for socialt udsatte i Danmark? Brænder du for fodbold og ser værdien i det sociale fællesskab? Så bliv frivillig i OMBOLD. Vi kan altid bruge en ekstra hånd eller to, da vi i OMBOLD tror på at vi er stærkere sammen.  Du kan ansøge om at blive frivillig nederst på denne side.

Hvad er OMBOLD?

OMBOLD er en Nonprofit organisation, der siden 2003 har udviklet et fodboldkoncept, der specifikt er målrettet samfundsgrupper, der ikke naturligt opsøger almindelige idrætsforeninger. OMBOLD har vist, at det er muligt tiltrække socialt udsatte og motivere til engagement og deltagelse i fysisk aktivitet – båret af ønsket om et positivt socialt fællesskab. Det hele sker under mottoet: Fodbold, Fællesskab, Forandring.

OMBOLD faciliterer ugentlige lokale fodboldtræninger over alt i Danmark. Mere end 130 udsatte møder op hver uge og træner med. Derudover arrangerer OMBOLD hvert år mesterskaber og stævner rundt omkring i hele landet, hvor alle er velkomne.

Stævnerne er noget helt specielt, hvor det ikke bare handler om fodbold. Det er et unikt fællesskab, der går på tværs af målgrupper og fodboldniveau.

Hvad laver en frivillig i OMBOLD?

Som frivillig i OMBOLD kan du både deltage til træningerne og stævnerne. Til træninger vil din rolle primært være at dele hold, være dommer og sprede god stemning og energi så alle føler sig inkluderet.

Til stævnerne har vi mere brug for hjælp til ting som op- og nedtagning af baner, måltælling, kaffebrygning, dommere, runnere og meget andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke rolle vores frivillige kan udfylde.

Så har du en ide eller en kompetence vi ikke kender til, så fortæl os endelig om den så vi kan bringe den i spil!

Er du i gang med at læse til fysioterapeut – eller er du allerede færdiguddannet – så hører vi også meget gerne fra dig.

Til alle vores stævner er der fysioterapeuter til at hjælpe med optapening, massage og skader. De er i høj kurs og meget eftertragtede hos spillerne, der ikke normalt har ressourcer til at benytte denne service.

Hvad får du som frivillig i OMBOLD?

Som frivillig i OMBOLD får du erfaring med socialt arbejde, du får lov at gøre en forskel for en udsat målgruppe og blive samtidig en del af et fantastisk fællesskab.

OMBOLD sørger for at du får relevante kurser/uddannelse fx dommerkursus, tapekursus mm. Derudover bliver du udstyret med en fed OMBOLD trøje således at alle kan se du er en del af holdet.

Til stævnerne rundt omkring i landet sørger OMBOLD for din forplejning og betaler din transport frem og tilbage. Lyder dette som noget for dig og vil du høre mere om mulighederne for at være frivillig i OMBOLD? Så kontakt idrætskonsulent Fie Biehl Rotheisen, der har ansvaret for al frivillighed i OMBOLD –  på tlf: 20 90 18 36 eller fie@ombold.dk.

* Påkrævet felt

Fx. årsrapporter, nyheder om nye projekter, Hjemløselandsholdet osv. (max hver anden måned).

Du vil blive skrevet op i OMBOLDs frivilligbank, og vi vil kontakte dig, når der er arrangementer i nærheden af dig. Så kan du tage stilling til, om du har tid og lyst til at hjælpe til.

For at tilmelde dig som frivillig, skal du acceptere OMBOLDs persondatapolitik. Hvis du har spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os på ombold@ombold.dk

frivillig1
friv5
frivllig 2