Hjemløselandsholdet i fodbold fortsætter i hummel

Danmarks Hjemløselandshold i fodbold har forlænget aftalen med det danske sportsbrand hummel som officiel tøjsponsor indtil 2022. Det er sikret igennem en ny toårig sponsoraftale mellem hummel og NGO’en OMBOLD, som står bag udtagelse og træning af Hjemløselandsholdet. Med samarbejdet ønsker hummel og OMBOLD også at sætte yderligere fokus på den fælles mission om at forandre verden gennem sport.

 

5. maj 2021

 

Siden 2017 har hummels ikoniske vinkler prydet Hjemløselandsholdets rød-hvide spillerdragt både på og udenfor banen, når Hjemløselandsholdet har repræsenteret Danmark og Danmarks socialt udsatte og hjemløse ved de nordiske mesterskaber og Homeless World Cup. Og sådan bliver det ved med at være de næste to år, da OMBOLD og hummel netop har underskrevet en ny aftale, der løber indtil 2022.

Hos OMBOLD er man begejstret for at fortsætte samarbejdet med hummel, som leverer en kollektion af professionelt tøj, sko og udstyr til Hjemløselandsholdet, som blandt andet DBUs fodboldlandshold også har glæde af.

”Det at repræsentere Hjemløselandsholdet er forbundet med en enorm stolthed. Og det er fantastisk, at vi fortsat kan tilbyde Hjemløselandsholdets spillere hummels kvalitetsudstyr fra den øverste hylde, så de får de bedste forudsætninger for at præstere og lykkes. Det fortjener de om nogen, som repræsentanter for de mest udsatte grupper i Danmark, der kæmper med misbrug, hjemløshed, psykisk sårbarhed, ensomhed og isolation,” siger direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen.

Glæden ved, at hummels logo også i fremtiden pryder Hjemløselandsholdet, er også stor hos hummel.

”Vi er hos hummel stolte af at forlænge og fortsætte samarbejdet med OMBOLD. hummels vision om at skabe positive forandringer i verden gennem sport og idræt passer perfekt med OMBOLDs ambition og støtte til Hjemløselandsholdet,” udtaler Allan Vad, administrerende direktør hos hummel.

Samarbejde er mere end et tøjsponsorat
Samarbejdet handler om mere end tøj, sko og udstyr. En vigtig grundpille i den nye aftale er at skabe synlighed omkring hummels og OMBOLDs fælles mission om at forandre verden til det bedre gennem sport, og i den forbindelse nuancere opfattelse af socialt udsatte og hjemløse, ved hjælp af en række nye fælles kampagner og initiativer.

”OMBOLD er med Hjemløselandsholdet i spidsen et socialt fællesskab og et trygt sted at føle sig hjemme for spillerne, som danner grobund for positiv udvikling i forhold til fysisk og mental sundhed, nye venskaber og øget livskvalitet. OMBOLD er et afgørende socialt og inkluderende frirum fra hverdagens udfordringer og problemer, hvor man kan tanke selvværd og mening i mødet med andre på ligeværdig vis med en fodbold for fødderne. Og vi glæder os til at sætte yderligere fokus på sportens forandringsskabende potentiale sammen med hummel,” fortæller direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen.

”Hjemløselandsholdet er repræsentanter og rollemodeller for alle Danmarks hjemløse, og holdet kæmper benhårdt for at sætte fokus på de positive ting, fodbold og sport kan gøre for mennesker. hummel ønsker at ændre verden netop gennem sporten, herunder med skarpt fokus på holdsport og samarbejdet med OMBOLD er derfor vigtigt og et oplagt match. Vi er stolte over, at Hjemløselandsholdet fremover til indgå i vores portefølje af hold, og vi er stolte af at samarbejde med OMBOLD med deres kvalificerede og målrettede støtte til Danmarks hjemløse,” udtaler Allan Vad, administrerende direktør hos hummel.

Blandt de initiativer, som lanceres i 2021, vil hummel og OMBOLD i fællesskab lancere en OMBOLD-tøjkollektion, hvor overskuddet af salget går til OMBOLDs arbejde målrettet socialt udsatte og hjemløse.

KONTAKTPERSONER

Martin S. Pedersen, Direktør i OMBOLD, tlf.: 61 28 11 49, mail: martin@ombold.dk

Maja Saaugaard, Marketing hummel, tlf.: 52 18 48 36, mail: masa@hummel.dk

OM HUMMEL | hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i fodbold og håndbold. hummel er et af de ældste og mest dedikerede brands inden for holdsport, og vores klassiske vinkler har altid været symbolet på, at vi hos hummel kan lide at gøre tingene lidt anderledes – og altid med kant og karakter. Det er værdier, man ser anvendt i forbindelse med hummels mange sponsorater rundt omkring i verden.

OM OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab
for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads
til alle uanset køn, alder og fodboldevner.