Lone Smidt Nielsen ny OMBOLD-ambassadør

I 2015 blev hun kåret til århundredets bedste kvindelige fodboldspiller af DBU, i 2017 blev hun optaget i fodboldens Hall og Fame herhjemme og sidste år blev hun af DIF kåret som én blandt de 125 mest betydningsfulde idrætsudøvere i Danmark i de sidste 125 år. Torsdag blev Lone Smidt Nielsen udnævnt som ny ambassadør for OMBOLD.

29. marts 2022

Fodboldfabrikken i Odense havn dannede torsdag den 24/3 2022 rammen for årets sidste Forårsstævne inden udendørssæsonen skydes i gang.
12 hold og omkring 80 udsatte spillere var mødt op for at give hinanden kamp til stregen.

Men udover at byde på en masse god fodbold, så blev der under stævnet ligeledes løftet sløret for en ny OMBOLD Ambassadør.
Den tidligere kvindelige fodboldspiller Lone Smidt Nielsen kunne således trække OMBOLD-trøjen over hovedet og overrække pokalerne ved forårsstævnets afslutning.  

Lone Smidt Nielsen blev i 2017 optaget i Fodboldens Hall of Fame herhjemme. Derudover er hun både blevet kåret som århundredes bedste kvindelig fodboldspiller af DBU, mens DIF har kåret hende som én blandt de 125 mest betydningsfulde idrætsudøvere i Danmark i de sidste 125 år. Det er altså noget af en profil, som OMBOLD har fået tilknyttet som ambassadør.

Selv er Lone Smidt Nielsen da også stolt over at være en del af OMBOLDs ambassadør-korps.

– OMBOLD er en oplagt sag at støtte op om. Udover at arrangere træninger, stævner og turneringer inden for fodbold, som jeg jo selv sagt synes godt om, så gør de det med dét formål at få inddraget så mange socialt udsatte og hjemløse herhjemme som overhovedet muligt. Der er rigtig mange grupper i samfundet, som ikke har mulighed for at spille fodbold, selvom de rent faktisk gerne vil det. Men OMBOLD gør det muligt for en stor gruppe, som ellers normalt står uden for det sociale fællesskab, der opnås gennem fodbolden, at spille det her helt vidunderlige spil. Så jeg er pavestolt over, at jeg som ambassadør kan være med til at sprede budskabet om OMBOLD, siger Lone Smidt Nielsen

Direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen glæder sig ligeledes over, at Lone Smidt Nielsen har takket ja til at være ambassadør.

–  Det er fantastisk at OMBOLD har fået kapacitet og personlighed som Lone til at bakke op om vores sag. Vi er meget glade for, at Lone har takket ja til muligheden for at blive OMBOLD-ambassadør og den vej igennem kan udbrede vores budskab om at alle skal have muligheden for at dyrke idræt – også landets allermest udsatte mennesker. Det betyder også rigtig meget for vores spillere når århundredets bedste danske kvindelige fodboldspiller kommer forbi vores stævne og overrækker medaljer og pokaler. Det gør en forskel, fortæller Martin S. Pedersen.

OM OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab
for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads
til alle uanset køn, alder og fodboldevner.