Michael Laudrup præsenteret som ny ambassadør for OMBOLD

Kåret til århundredets største fodboldspiller i dansk fodbold. Ambassadøren for det smukke spil. Og nu præsenteret som ambassadør for NGO’en og det inkluderende fodboldfællesskab OMBOLD, der blandt andet står bag Hjemløselandsholdet.
 

15. juni 2021


Israels Plads i København var mandag omdannet til en spektakulær gadefodboldarena.

Anledningen til den københavnske fodboldfolkefest var ’De åbne Københavnske Mesterskaber’ i gadefodbold for socialt udsatte og folk ramt af hjemløshed, som NGO’en OMBOLD står bag.

Knap 200 spillere fra hele landet deltog i mesterskabet, og da finalekampene var spillet, kunne Team Mums lade sig hylde som vinder.

Sejrspokalen fik de overrakt af den bedste danske fodboldspiller igennem tiderne, som samtidig blev præsenteret som ambassadør for OMBOLD.

”Fodbold kan og er noget helt specielt. Og jeg synes, at OMBOLDs projekt er fantastisk. At kunne hjælpe andre mennesker, det er en stor ting,” siger Michael Laudrup, der også noterede sig fine detaljer på banen.

”Der var gode takter. Men det der gør indtryk, det er glæden ved at spille fodbold og entusiasmen. En af de ting fodbold kan, det er at samle folk,” fortæller Michael Laudrup.

Direktør i OMBOLD Martin S. Pedersen glæder sig over, at Michael Laudrup har takket ja til at være ambassadør.

”I OMBOLD tanker vores spillere selvværd og mening i mødet med andre på ligeværdig vis med en fodbold for fødderne. Vi er et inkluderende fodboldfællesskab for mænd og kvinder i hele landet, der ikke er en del af det traditionelle etablerede idrætsmiljø i Danmark, typisk som følge af misbrug, psykisk sårbarhed eller hjemløshed. Og at Michael Laudrup kommer forbi og hilser på alle og uddeler pokaler, skriver autografer og får taget billeder, det er en anerkendelse af vores spillere, som betyder en verden til forskel,” fortæller Martin S. Pedersen.

OM OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab
for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads
til alle uanset køn, alder og fodboldevner.