Fokus på bedre trivsel i nyt samarbejde mellem Hjemløselandsholdet og Biowatch

Når der udtages spillere til det danske Hjemløselandshold, er der ikke bare fokus på, at spillerne skal spille god fodbold og vinde kampe. Der er i høj grad også fokus på den mentale og fysiske udvikling, og derfor har det være et naturligt skridt for Hjemløselandsholdet at indgå et samarbejde med danske Biowatch, der er eksperter i optimering af fysisk og mental sundhed.

2. august 2022

Det er sjældent, at et samarbejde er lige så oplagt, som samarbejdet mellem Hjemløselandsholdet og den danske sundhedsvirksomhed, Biowatch. Den udtalte mission for Biowatch er nemlig, at alle mennesker skal leve det bedst mulige liv, mens det altoverskyggende formål med Hjemløselandsholdet er at skabe positiv livsforandring for de udtagne spillere.

Men det er ikke kun på missions- og formålsniveaut at samarbejdet giver mening. Det giver også mening for landsholdsstaben i det egentlige arbejde med landsholdsspillerne.

– Samarbejdet med Biowatch har givet os helt nye indsigter. Biowatch er på nogle punkter med til at gøre arbejdet for hele landsholdsstaben lettere, da vi kan kigge på data, der meget præcist fortæller os, hvad den enkelte spiller med fordel kan fokusere på for at blive en bedre udgave af sig selv, fortæller Rikke Sparving, landstræner for Hjemløselandsholdet.

Et samlet forløb for det nye Hjemløselandshold

Biowatch har allerede trukket i arbejdstøjet og udført test på det nuværende Hjemløselandshold. Testene har givet forskellige resultater for de enkelte spillere, men fælles for alle spillerne er, at de har potentiale til at forbedre deres egen ydeevne gennem indtag af vitaminer og mineraler.

Det nuværende Hjemløselandshold har netop spillet deres sidste turnering i Polen, og derfor får Biowatch ikke mulighed for at følge de nuværende spilleres udvikling over en længere periode. Men til efteråret bliver der udtaget et nyt Hjemløselandshold, og her vil Biowatch være med fra første færd, så de kan dokumentere og rådgive spillerne og landsholdsstaben igennem hele landsholdsperioden, som typisk varer et år.

– Vores håb og formål med den længerevarende indsats med de nye Hjemløselandshold er, at de nye spillere og landsholdsstaben kan få en ret unik indsigt i, hvad de kan gøre med deres kost- og væskeindtag for at få det bedre både fysisk, men ikke mindst mentalt, hvor vitaminer og mineraler også spiller en stor rolle, fortæller Nickolai Damgaard fra Biowatch

Hvad er Biowatch?

Biowatch mission er, som allerede nævnt, at alle mennesker skal leve det bedst mulige liv gennem viden og indsigt i egen fysisk og mental tilstand.

Baseret på data fra biomarkører, wearables og livsstil giver Biowatch-platformen de bedst mulige forudsætninger for proaktiv optimering. Biowatch løsninger passer til alle, både sundhedsorienterede arbejdspladser, atleter og sport-teams. Og selvom spillerne på danske Hjemløselandsholdet har flere og andre udfordringer end Biowatchs andre klienter, kan Biowatchs indsigter alligevel være en vigtig del af rejsen mod en positiv livsforandring for spillerne på Hjemløselandsholdet, da rådgivningen er både enkel og præcis.

Kontakt:

OMBOLD
Kasper Susaa
Mail: kasper@ombold.dk
Tlf. nr.: 51 35 91 60

BIOWATCH
Nickolai Damgaard
Website: www.biowatch.me
Mail: nd@biowatch.me
Tlf. nr.: 29 90 97 28

OM OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab
for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads
til alle uanset køn, alder og fodboldevner.