OMBOLD indgår partnerskab med OK som transportpartner

Den idrætssociale organisation OMBOLD Gadefodbold, som blandt andet står bag Hjemløselandsholdet, har indgået samarbejde med energiselskabet OK. Aftalen betyder, at OMBOLDs udgifter til transport af blandt andet mobile gadefodboldbaner i forbindelse med stævner og mesterskaber i hele landet halveres i 2021.


8. marts 2021

 

Når foråret spirer, skal OMBOLDs inkluderende fodboldkaravane igen på tur rundt i hele landet for at afholde lokale, regionale og nationale stævner og mesterskaber for socialt udsatte og mennesker ramt af hjemløshed.

”Vi regner med at afholde i nærheden af 23 stævner og mesterskaber i alle afkroge af landet fra maj til september 2021 med mere end 2.400 deltagere, hvis landet igen er åbnet op til den tid,” fortæller Martin S. Pedersen, der er Direktør i OMBOLD.

Hver eneste gang OMBOLD afholder stævner og andre større arrangementer målrettet socialt udsatte og hjemløse, skal der fragtes 1-3 mobile gadefodboldbaner, borde, bænke, pavillontelte og andet udstyr fra henholdsvis Vejen Idrætscenter eller København, hvor OMBOLD har magasiner. Desuden skal baner og andet udstyr sættes op, pakkes ned og fragtes retur. Men som følge af et nyt partnerskab med OK, halveres OMBOLDs udgifter til transport i 2021.

”OK går ind og dækker alle vores udgifter til brændstof. Desuden har de valgt at støtte yderligere op med en meget flot donation som transportpartner. Samlet set halveres OMBOLDs transportudgifter takket være aftalen med OK,” fortæller Martin S. Pedersen, der samtidig slår fast, at de midler, som OMBOLD nu sparer som følge af aftalen, ”investeres målrettet i at udvikle vores tilbud til socialt udsatte og inkludere endnu flere på kanten af samfundet i OMBOLD-fællesskabet.”

Hos OK er man begejstrede for det nye samarbejde

”Vi har store forventninger til vores partnerskab med OMBOLD. Vi er glade for, at vi kan være med både omkring Hjemløselandsholdet, AsfaltLigaen og åbne træningsaktiviteter, som kommer hjemløse og socialt udsatte til gode over hele landet. I OK har vi en lang tradition for at støtte idræts- og foreningslivet i Danmark, og det er noget, vi er stolte af.  Vi er måske mest kendte for at støtte lokale sportsklubber, men vi lægger også vægt på at tage socialt ansvar overfor udsatte grupper. Vores ønske er, at alle, som har lyst, får adgang til det fællesskab, som man møder, når man dyrker sport. Derfor er OMBOLD den perfekte partner for os,” siger CSR-ansvarlig Steffen Toft Spiele fra OK.

Støt OMBOLD med op til 15 øre per liter benzin eller diesel, når du tanker din bil
Som noget nyt har OK også gjort det muligt at støtte OMBOLDs arbejde for mennesker i en udsat position og danskere ramt af hjemløshed, når bilen skal tankes. Bilister kan som udgangspunkt støtte OMBOLD med fem øre for hver liter brændstof, de tanker hos OK. Hvis man samtidig køber el hos OK, så er det 10 øre pr. liter. Hvis du også har mobiltelefoni hos OK, når du op på 15 øre pr. liter brændstof.

Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK, som betaler støtten. Alt det kræver er, at man skal tilknytte sit OK Benzinkort til OMBOLDs sponsoraftale på OKs hjemmeside. Derefter kan du støtte OMBOLD anset om du betaler via benzinkort, betalingskort eller i Tank & Betal-app’en.

For yderlige info:
Martin S. Pedersen, direktør i OMBOLD, Telefon 61 28 11 49, martin@ombold.dk
Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig, Telefon 21 48 68 03, stts@ok.dk

Fakta Om OK:
OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 11.500 kunder og forhandlere.
OK forsyner boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, brændstof, naturgas, varmepumper, solceller, el, mobiltelefoni og forsikringer.
OK støtter sammen med de lokale OK-forhandlere mere end 2.000 sportsklubber og foreninger over hele landet.

OM OMBOLD

OMBOLD er et fodboldfællesskab
for udsatte voksne og mennesker ramt af hjemløshed med plads
til alle uanset køn, alder og fodboldevner.